Gorgany Race 2017: як це було

Written by | Статті

1 та 2 липня учасники з різних міст України, гості з Польщі та Молдови 30 годин без сну долали складні маршрути.

Цьогорічні перегони Gorgany RACE зібрали найбільшу кількість спортсменів за всю свою одинадцятирічну історію. Учасники змагались в п’яти різних піших та велокласах.

А поборотись було за що – призовий фонд гонки склав понад 200 тисяч гривень. Разом з тим призи – не найцінніший здобуток на змаганнях. Перемога над собою — ось зарадити чого варто зважитись на проходження траси.

“Найскладніше – це змусити себе долати дистанцію, коли сил вже не залишилось. І тут ти відчуваєш, що можеш набагато більше, аніж очікував від себе”, – ділиться досвідом чотириразовий учасник змагань Ярослав Туренко.

Щоб успішно пройти дистанцію Gorany RACE потрібно вміло поєднати фізичну витривалість та вміння орієнтуватися по карті. Правильно прокладений маршрут руху або їзди на ровері – це важлива передумова для перемоги. Зважаючи на це, не усі команди змогли пройти маршрут і вчасно досягти фінішу.

“Якщо ти десь злегковажив, то найімовірніше помилишся і не пройдеш дистанцію. Одяг, спорядження, їжа, вода, правильно прокладений азимут – кожна деталь впливає на результат. Найважче для новачка – це правильно підготуватись. Крім того, сама дистанція абсолютно непередбачувана. Особливістю Gorgany RACE є те, що учасники змагань отримують карту маршруту лише за 2 години до старту”, – розповідає новачок-учасник та один із організаторів змагань Сергій Немирський.

Рівень перегонів, популярність бігу на пересічній місцевості та кількість учасників зростають, тож і організатори не збираються зупинятись на досягнутому. І вже наступного року обіцяють підняти планку ще вище.

Більше фотографій тут.

А також, долучайтесь до нашої групи у facebook, де ми будемо розповідати про змагання, тренування, харчування і загалом про Gorgany Race.

Результати Gorgany Race 2017

 

Last modified: 21.11.2017

Напишіть відгук