Результати 2013

ТРЕК:
ВЕЛО:

45 коментарів до :
Результати 2013

  1. maryana коментує:

    ТЕ Вам зарахували

  2. maryana коментує:

    Маєте на увазі Тех етап чи КП ?

  3. Михаил коментує:

    посмотрите внимательно пожалуйста!!
    вы не правы!

  4. Мар’яна коментує:

    Доброго дня, 11 КП в вас зараховане

  5. Михаил коментує:

    Скажите пожалуйста почему у команды Остров крым не засчитанно прохождение 11 КП, мы его прошли еще восьмерку для разбора дистанции вам давали!!!)))
    А вообще согласен с максом, финиш на КП – это очень не правильно!

  6. maryana коментує:

    Таблиці оновлено

  7. Piotr - Perkalaba коментує:

    У CP11 я виконав завдання, і мій друг також був близький, щоб зробити це. Але в останній момент останній руці впасти від бруду і мокрій частині таблиці. Тому судді не вважали нас ця технічної точки. На жаль, якщо ми буде краще робити ці два технічних моментів, наша позиція була б вище. Але тепер багато хто з команди можу сказати – добре, «якщо ми будемо робити те або те”;) ;)

  8. Piotr - Perkalaba коментує:

    Було б помилкою з finish в CP11. Я вже писав Андрій Bandrivsky що наші фініш був на CP23. У CP11 ми не завершили технічне завдання (невезіння …) У CP23 ми виконали завдання під мостом. Ми навчили, що технічні завдання відкриті до 2:30 вечора. На жаль, ми були неправі. Ми прибули в друге, технічне завдання, не поспішайте в 2:13 вечора. – Був уже закритий. Тому число точок в порядку, ми завершили тільки одну технічну задачу (CP23 – міст), але наша кінцева точка повинна бути CP23, близько 2 вечора в неділю.

  9. Андрій коментує:

    Чому команді “Perkalaba Team, Poznań” фініш зарахований по КП11, а не по КП23, хоч фото у них є https://picasaweb.google.com/LeszekDarmochwal/GORGANYRACE2013#5893382085539823618? І чому зарахований тільки один техетап на КП23, хоча є фото https://picasaweb.google.com/LeszekDarmochwal/GORGANYRACE2013#5893382114770556338 і фото проходження техетапу на КП11 https://picasaweb.google.com/LeszekDarmochwal/GORGANYRACE2013#5893381718187346338 ?

  10. Я коментує:

    Мабуть забули проставити одиничку, в них стоїть час, тобто команда фінішувала на фініші. Тому по ідеї вони би мали трохи піднятись в рейтингу.

  11. Максим коментує:

    А вообще смысл “Финиша” не на Финищном КП? Несуразица получается.

    Даже если теоритически все КП не могут быть взяты за контрольное время.
    И Команда возможных победителей решила финишировать на КП с судьями.
    То награждение проходит в 19,00 и соотвественно добратся пешком до 19,00 на Награждение не реально.
    Соответственно “Финиш” не на Финишном КП, абсурден.

    На Х-Крыме, если ты не отметился на КП финиш в контрольное время, твои результаты анулируются.

  12. yarko коментує:

    Фініш має бути на фініші, а не посеред лісу на КП, звідки добиратись три дні лісом і два дні полем.
    На багатьох змаганнях фініш є вирішальним, тому якщо команда не розрахувала свій час, чому вона має бути вище тих, хто вчасно пийшов на фініш?

  13. Юра коментує:

    Команда №43 дійшла до фінішу в складі 2-х людей в контрольний час(3-й зійшов). Нам не зарахували 4КП і в рейтингу ця команда нижче команд. що не фінішували вчасно.

  14. Тарас коментує:

    Згідний, тактика має велике значення, однієї фізухи і орієнтування замало. На наступний раз врахуємо цей ньюанс. Цьогорічна гонка була класним уроком, багато промахів і хиб вдалося побачити. Є рік на корегування і апгрейд. Для себе гонкою задоволений, вражень повна ФІРА

  15. petro коментує:

    Тарас, у вашому прикладі ФІРА взяла аж на одне кп більше ніж РУБЕЛЬ, не кажучи вже про те що РУБЕЛЬ взяла фініш, тобто правильно розрахувала свої сили на дистанцію. З ваших слів здається ніби “побігли на 11КП і фініш, вклалися в контрольний час” – це шара. Тут у паралельних гілках люди взагалі хочуть щоб було типу “немає фінішу – не має результату”. Коротше кажучі всім не догодиш, а в правилах все це можно було прочитати до гонки і виходячи з них і розташування кп вибрати правильну для себе тактику.

  16. Тарас коментує:

    Уризонили справедливо, хоча я гадаю, що час доби на фото і час на знимку є показником. Але я не оргкомітет і приймати рішення не мені. На наступнийрік варто було б попрацювати над тим, щоб ТЕ розтавляти в більш логічному порядку – частіше, або на відстані прийнятній, бо якщо моделювати ситуайію: Скажімо команда ФІРА розпочала взяття КП в реверсному порядку від 13 і далі, пройшди кп Болотняк, Буковинку, Канч, Додино, Ясновець, Негровець,Озерце а от на КП 23 не встигли бо те працює до 14.30, виходить, що їм не зараховуються всі КП після 11 КП з суддями.Нелогічно. Команда РУБЕЛЬ розпочала в аверсному напрямку взяли 24,2,3,4,23, побігли на 11КП і фініш, вклалися в контрольний час, сфорткалися з суддями і рейтингуються вище Моделювати можна багато таких сітуейшенів, але, гадаю на майбутнє орг комітету варто подумати над тим, як скорегувати такі ньюанси.

  17. тарас коментує:

    Після КП 6 Ясновець ми пішли на Додино, попали на стежкуяка завела нас під хребет де вершина занога. Доречі, потнавігатору на тій вершині заблукали два чехи. Біля 12 ми знайшли Перевал Присліп, спустилися по струмку до дороги що веде до музею сплаву і так дісталися кп 23 вдругу. Звідти дісталися до базового табору на автівці, яка забирала травмованих і дуже втомлених.

  18. maryana коментує:

    Корегуємо протоколи, згодом подамо виправлені

  19. Valiok коментує:

    По моему мнению, не совсем справедливо, по отношению к командам финишировавшим на стартовой поляне (на КП Финиш), включать в общий протокол команды которые финишировали на тех.этапе. Эти команды на 4-5 часов находились больше на дистанции, а в итоге в финишном протоколе места у них выше. На одной из гонок у нас на Украине финишировать можно по тел. звонку, но это четко расписано в положении и тогда тактика прохождения дистанции совсем другая. Здесь же не было указано что все команды независимо от того где они финишировали будут идти одним общим списком в протоколе. Таким образом вместо того что бы нестись сломя голову за одним баллом на финиш, можно было спокойно получить 2 бала на тех. этапе и не спеша дойти до финиша.

  20. Valiok коментує:

    Команда №46 “Сороконожки” – не засчитано финишное КП

  21. admin коментує:

    Умови не змінювалися. Все згідно положення. Хоча згоден з Вами і з іншими влучними коментарями, що на майбутнє умови треба зробити чіткішими і зрозумілішими, особливо що стосується фінішу на проміжних КП з суддями. Зробимо висновки.

  22. admin коментує:

    Так, кп зараховуються, але команда в якої зійшов учасник, займає місце в рейтинку нижче всіх хто дійшов повним складом

  23. Юра коментує:

    Якщо в команди зійшов 1 учасник, але залишилось 2-є і вони встигли на фініш – КП зараховуються?

  24. Я коментує:

    А після 6-го КП ви куди пішли? Адже з ваших слів виходить, що ці КП (4, 5, 6) були взяті вже після КП з суддями.

  25. admin коментує:

    Якщо команда не встигла на фініш, всі КП, що беруться після останнього КП з суддями, на якому був зафіксований час, не враховуються в рейтингу. Тоді час фінішу = часу на останньому КП з суддями.
    Ваші КП 4,5,6 нажаль бути взяті після КП 23, яке для Вас – фінішне.
    Така ситуація є в багатьох команд, і через це їхня позиція в рейтингу вийшла конкретно занижена. Наступного року ми думаємо зробити на суддівських КП можливість фіксації фінішного часу навіть коли команда прийшла на КП другий раз після взяття інших КП. Цього разу судді фіксували тільки час першого приходу і проходження тех-етапу. Відповідно, якщо команди приходили на це КП другий раз, то вже не було де зафіксувати фінішний час.

  26. admin коментує:

    Замість “?” Мають бути “+”. Якщо команда не встигла на фініш, всі КП, що беруться після останнього КП з суддями, на якому був зафіксований час, не враховуються в рейтингу. Тоді час фінішу = часу на останньому КП.

  27. Alona Shushpanova коментує:

    Це означає, кількість учасників команди, які зійшли з дистанції.

  28. Alona Shushpanova коментує:

    Стартове кп фіксується для того, щоб унеможливити фальш-старт команди.

  29. Alona Shushpanova коментує:

    Ми спробуємо зв’язатися з переможцями та отримати від них таку інформацію.

  30. Alona Shushpanova коментує:

    Надішліть будь ласка фото (org@gorganyrace.com), ми розглянемо, зараз оновлюємо і уточнюємо протоколи.

  31. petro коментує:

    а зачем “1” в графе стартовое кп если в расчёт суммы оно не принимается?

  32. Filin коментує:

    Ого. пошукав інфу про призерів – зовсім не соромно таким програвати і навіть приємно бути на одній сторінці з ними в результатах)).

  33. Morientes коментує:

    Запитання : Чому в дівчат перемогла команда Білки і Стрілки (якщо я правильно почув на нагородженні) ,якщо в них не зазначено КП -фініш?
    Мінусніть команді “Кураж” КП №3 …. ми там небули.

  34. Юрій коментує:

    Хотів би побачити коментар оргів про те, як саме оцінювались результати і чому перед змаганням були одні умови, а після інші().

  35. Тарас коментує:

    КП 4,5,6 було взято до кінця контрольного часу. Як доказ того час на фото. Так КП 4 – Озерце взято ввечері після техетапу, ішов дощ, КП 5- Негровець – вночі, КП 6 -Ясновець зранку на сході сонця. Як альтернатива скинути можу фото, де навіть видно пору доби фотомейку.

  36. Marik коментує:

    Якщо є можливість, то хотілося б побачити треки лідерів. Чи хочаб на карті намальваний трек власноручно (напр. в Paint).
    Цікаво для аналізу та розбору результатів, правильності вибраного маршруту. Тим паче що серед призерів є чемпіони України (світу) по рогейну.

  37. Юра коментує:

    Скажіть будь ласка. що означає “?” в команді №43?

  38. maryana коментує:

    Будемо переглядати протоколи та корегувати. З усім розберемось.

  39. Kateryna коментує:

    Команда #62 фінішувала в 15.27 – чому нам фініш не зарахували?

  40. Dasha коментує:

    Команда #84 Bilink финишировали на финише,а его не засчитали?

  41. Мар’яна коментує:

    + означає, що КП було пройдено в поза контрольний час, фініш зараховано по КП 23

  42. Morientes коментує:

    Знову Львів переміг ;-)

  43. тарас коментує:

    А що означає “+”. Ми команда №52 взяли кп від старту до 6 а в таблиці 4,5,6 а у вас +. Пояснять, будь-ласка

  44. Filin коментує:

    Нарешті Львів переміг =)

  45. petro коментує:

    а що означає “-1” в графі “склад”? втрата одного учасника? :О

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*