Відгуки/пропозиції

Written by | Новини

IMG_6404

Друзі, дякуємо усім за участь у ювілейних Gorgany Race 2016. Загалом на старт найбільших пригодницьких перегонів в українських Карпатах вийшло 226 команд і 527 учасників.

Будемо вдячні за ваші відгуки та пропозиції у коментарях, як ми можемо, на вашу думку, покращити свою роботу на наступних Gorgany Race. Завдяки вам ми стаємо кращими.
Ваша, команда Gorgany.

GR3

Last modified: 30.06.2016

18 коментарів до :
Відгуки/пропозиції

  1. Казаков Володимир Володимирович коментує:

    Дякувати Богу,організаторам,учасникам за чудову можливість вирватися в неймовірні Горгани.Подяка організаторам за творчий підхід,маю на увазі півспринт-кожен має знайти те,що йому по душі і силам;і є можливість показати гідний результат без gps навігатора. На мою думку,щоб збільшити кількість учасників в класі Вело їх треба звільнити від проходження техетапів.
    По результатах в класі Трек команда ‘Не подарунок’ 16 місце ,а не 38.

  2. Гузінський Василь Васильович коментує:

    Після геть невдалих минулих змагань захотілося чогось більшого. Хотілося виснажитися і бути на межі, опісля мняко відходити від знущань над організмом. І мені це вдалося майже в повній мірі, а допоміг в цьому мені Остап, чи правильніше розділив це.
    Більше за посиланням.
    http://beskyd.org/trip/horhany-rejs-2016/

  3. Васильєв Валерій Вячеславович коментує:

    Було дуже атмосферно. Дякую організаторам за файну роботу.
    Наші Карпати як завжди найліпші.
    Вдалося змонтувати ось таке коротеньке відео з самої гонки
    https://youtu.be/CJVehFwevfs

  4. Казаков Роман В'ячеславович коментує:

    Було круто, дякую організаторам за новий клас перегонів і учасникам за чесну боротьбу)))

  5. Андрій коментує:

    Дякую за відгуки. Цього року були особливості в плануванні дистанції. Заповідник, в який не дозволили заходити, сильно обмежив вибір варіантів руху і навіть постановку техетапів. Наступного року планування дистанції буде веселіше і варіантів можна буде зробити більше.
    Стосовно карти – не очікуйте, що все буде ідеально і наступного року. Якщо ви би ішли популярними туристичними маршрутами – якість карти було б чудова, а так, Gorgany Race це завжди “стежки” по яких ніхто ніколи не ходив. Ми дуже вдячні АССА за карту, яка і так на порядок краща і точніша від того, що ми використовували колись. Ще декілька років тому основна карта змагань була 750 метрівка Картографії, і от то була справжня катастрофа.

  6. Кудрявцев Володимир Миколайович коментує:

    Мені все сподобалось. Атмосфера змагань, дистанція, незабутнє болото).. Хочеться подякувати організаторам за величезний об”єм роботи, хочеться подякувати суддям на Буковелі за чай та допомогу.
    Вирішив цього року добити кросівки, а вийшло навпаки, кроси добили мене). За майже 30 ходових годин тепер згадується лише одне – балансування на межі сходу через власну тупість. Не підходьте легковажно до підбору спорядження, гонка і так створить вам проблеми, тому не створюйте їх самі).
    p.s. Для мене скотчування карти, це вже як ритуал, із ламінованою картою буде якось сумніше).

  7. Шимчук Вячеслав Федорович коментує:

    “по поводу того, что на карте есть, в реальности нет – это горы, это норма. так что тут не страшно”

    Зачем тогда Вам ламинированная карта? Зачем она вообще нужна, карта. Бегайте с чистым листом бумаги, это же горы, это норма и ничего страшного.

  8. Поспелов Андрей Николаевич коментує:

    В общем, спасибо за гонку. погода веселая, дистанция тоже.
    коротко о нюансах:
    тех. этапы..не только финишный, а все. Куда делись каски (в прошлом году были)? мы и свои можем взять, только сообщать об этом нужно не на КП. Переправа такая же, как и год назад, только выбита еще хуже.в прошлом году, кстати, вам говорили по поводу этого тех.этапа – ничего не изменилось. Вытяжка, перила для самостраховки и еще многое так и не появилось…на такой случай есть “Настанови”. можно почитать там.
    Ежели тех.этапы для развлечения, то обеспечьте хотя бы безопасность участников. еще можно предусмотреть очередь, а то когда время финиша меняется на полтора часа из-за очереди в 100 метрах от него на этапе – это не очень приятно. Понятно, что у вас не чемпионат по технике туризма, но раз заявлено – извольте, пожалуйста, соответствовать или хотя бы воспринимать вопросы и замечания.
    Карта…обещана была ламинированная. Ребята в магазине говорили, что “в тазик с водой опускали”. Видимо, на Горганах дождь особый)
    по поводу того, что на карте есть, в реальности нет – это горы, это норма. так что тут не страшно.
    надеемся, дальше будет только лучше.

  9. Бабич Олена Анатоліївна коментує:

    Це була моя перша участь в GorganyRace і мені СПОДОБАЛОСЬ! Клас ВЕЛО – це суппер! НЕ розумію, чому не дуже чисельний….

    Дякую команді організаторів за такі класні змагання, за отримане задоволення.

    Всім учасникам дякую за драйвову атмосферу, за усмішки на дистанції і просто за те, що ви є!

    Дякую лідерам переможцям змагань – Ви мене надихаєте тренуватись! Хлопці-переможці, та Ви просто МУЖИКИ! Ваш результат – мій стимул!

    І звичайно окрема ВЕЛИКА подяка СПОНСОРАМ змагань – Ваші призи суперові!

    P.S. Хотіла похвалитись призами від спонсорів, а виявилось, що на сайті ніде не зазначено, що я десь у чомусь когось перемогла… і нічим похвастатись:-D … може мене за гарні очі нагородили призами:-D….але ж диплом у мене є :-D…

    Букаф вже багато, але все ж до побажань:
    1. ламінована карта (як альтернатива, в обов’язкове спорядження включати скотч і натхнення обклеювати карту :-D)
    2. додати безпеки на техетапах: на переправі – супроводжуючу мотузку, на спуск/підйом – хоч якусь страхівку (хоч судівську, хоч командну, хоч самострахівку прусіком)
    3. трошки би порядку на тех етапах. Конкретні пропозиції такі: а) має бути “зона черги” і “зона роботи на етапі” ; б) в “зоні черги” суддя зустрічає команди, розповідає по етапу, що необхідно робити в якому порядку з якими умовами і вистроює в чергу, якщо така вже утворилась; в) в “зону роботи на етапі” суддя запускає команди відповідно до черги по принципу “1 команда на 1 гілку” – такий принцип і було озвучено на нараді представників, але по факту бувало, що два учасники команди йшли в паралель займаючи одразу дві гілки…

    4. Гадається, що якби був окремий залік для жіночих команд, або хочаб жіночих і змішаних разом, то й таких команд було би більше. Дівчатам змагатися з мужиками трошки важкувато, то ж більш розумні і не рипаються навіть))))))

    ВИСНОВОК: GorganyRace – це кльово!

  10. Матрохін Микола Володимирович коментує:

    Велике дякую від команди НекроФіліни)
    Приємно було відзначити річницю змагань на тих самих галявинах, що й за нашої першої участі (разом з вами з 2009 року)!
    КП були кльові. Дистанція теж! Організація супер. ще не забудьте конкуруси фото-відео-звіт.

    ТехЕтап на фініші був дійсно погано організований. Хоч ми і не застали черг (планували пройти раніше фінішний етап), але провисання мотузок на паралельних перилах це капець. Учасника не було як витягнути якшо він зривався з переправи. він висів там як сосиска і не було страховки щоб його витягти. А залізти назад втомленому учаснику на провисаючі перила це задача не з легких.

    Ну але загальні враження воно не зіпсувало. Дякую, що вболівали за учасників!

  11. Шимчук Вячеслав Федорович коментує:

    Спасибо за гонку. Отличная организация. Супер тяжелая местность.
    Не понравилась планировка дистанции в классе трек. Почти все выбрали один и тот же вариант, других явно не прослеживалось. Карта очередной раз радует. Это не карта – это АТЛАС или даже схема, где нанесены вершины и ручьи. Дороги с карты вообще можно убрать, смысла в них нет. Большая просьба, вносите пожалуйста корректировки.

  12. Азарський Юрій Іванович коментує:

    Ще ПРОХАННЯ:
    Пліз, заламінуйте Карти + Легенди наступного разу – дайте Орієнтувальникам довше поворожити над маршрутом перед Стартом.
    Технічна можливість вже є – Видавництво й так їх ламінує. Різницю в собівартості можна включити в стартовий внесок – її й так ніхто не відчує, але ефект буде вражаючим.

    Мерсі.

  13. Азарський Юрій Іванович коментує:

    ПЛЮСИ:
    1. Рівень – не падає, атмосфера – зберігається, популярність – зростає. Тобто все робиться правильно і Ви на вірному шляху (цей посил Вдохновителям, Ідеологам та Маркетологам)
    2. Постановка КП – прекрасна. Причому в обох аспектах:
    – саме місце КП – цікаво шукати, непросто дістатись
    – варіанти вибору маршруту – їх кілька, так і має бути
    Велика подяка Авторам та Постановникам Дистанції – так тримати, ні в чому себе не обмежуйте :)

    МІНУС:
    Звісно, це Тех.Етап на Фініші. Нічого поганого в його розміщенні на Фініші немає – це додатково стимулює команди прибути вчасно. Але було абсолютно прогнозовано утворення черги. Відповідно, даний Тех.Етап необхідно було зробити максимально швидким: як варіант, дюльфер прямо в річку (на Фініші ця шалость допустима).

    По ПОПЕРЕДНІМ ЗАУВАЖЕННЯМ:
    Категорично ПРОТИ введення Цінності КП. Аргументую: це вносить фактор Суб’єктивності в результати (переконувався й на інших змаганнях).
    На мою думку, в будь-яких змаганнях даний фактор треба максимально зменшувати, а, при можливості, позбуватися зовсім. (До речі, до введення “Золотого Фініша” суб’єктивним було зарахування часу останнього Тех.Етапу, що вносило певні збурення в громаду).
    Існуюча формула: «1КП=1бал», «Час Проходження» та «Золотий Фініш» – це Ідеальна формула, яка ПОВНІСТЮ виключає Суб’єктивну складову. Вона також, нічим не менше, стимулює думати Головою, включати Мозок, вибираючи кращий маршрут.
    А найбільш віддалені КП – вони реально “для Сильних та Сміливих”

    Соррі за багато букв.

  14. Шевоцуков Денис Ігорович коментує:

    Организация, призы, дистанция на высоком уровне. Понравилось все, если бы не одно НО, причем на финише.
    На последнем тех. этапе никак не была организована очередность команд, не контролировалось прошла команда дистанцию или нет. 3 непонятные очереди, куча времени на выяснение что надо делать, и как итог -1 час на пустом месте. Хорошо прибыли с запасом… Хотелось бы чтоб в будущих годах этот маленький ньюанс все-же был учтен, ведь 1 час это минимум 5 км дистанции по равнине…

  15. Янів Маріанна Орестівна коментує:

    Підтримую ідею внесення змін до карт після маршруту – не тільки до OpenStreetMap, але й до Карпатських стежок теж, адже багато команд мають записані gps треки і можуть розказати де є дорога, а де її по суті нема, місця нових вирубок лісу і т.д. Так разом можна зробити ще не одну корисну справу.
    І карти – будь ласка, велике прохання щоб наступного разу вони вже були ламінованими, як і легенда.
    Стосовно організації, то бажано трішки попрацювати над нагородженням, щоб не плутатися в назвах команд, кубках, медалях, призах і т.д., бо це було трохи дивно :)
    Та це дрібниці, в цілому все просто супер, дуже дякуємо!

  16. Омельченко Ігор Анатолійович коментує:

    Підтримую збільшення кількості КП. Під час планування звернути увагу на виключення зустрічного бігу в районі КП.
    Якість карти бажає бути кращою. Потрібна інспекція та правки хоча б ймовірними коридорами руху учасників. Як варіант, пропоную учасникам самим внести зміни в онлайн-проекті OpenStreetMap.
    Після нас мають залишитись не тільки особисті гарні враження, а й допомога туристам, що відвідають цей район, чи не так?

  17. Ткач Андрій Станіславович коментує:

    Рівень з кожним роком все кращий і кращий.
    Як варіант зробити КП і нарахування балів за принципом рогейнів – ввести цінність КП і збільшити кількість КП, щоб маршрути команд були ще більше розділені.

  18. Солодовніков Георгій Петрович коментує:

    Спасибо за атмосферу праздника. Как предложение – можно улучшить правильность написания фамилий участников в результатах. К примеру, участникам заполнять анкеты печатными буквами.

Напишіть відгук