Стартова поляна

Written by | Новини

До стартової поляни можна доїхати машиною. До села Новий Мізунь – асфальт, потім 3 км грунтової дороги. Орієнтир – лісництво, і за поворотом за лісництвом недобудований міст через річку Мізунку.

Карта: https://www.google.com/maps/place/Unnamed+Rd/@48.9210427,23.8757901,12z/data=!4m2!3m1!1s0x473a02e1d626165f:0xb49937b24d2f2cb2

Старт 3 км на захід від села Новий Мізунь. Добираємось так: Долина (Івано-Франківська обл) – Вигода – Старий Мізунь – Новий Мізунь – Поляна Горгани Рейс
Поляна старту – від дороги переходимо через недобудований міст над річкою з гарними водоспадами
Полянка справа від щогли – місце під реєстраційний намет та камеру схову. Хто приїде раніше – будь-ласка, не ставте там намети.
Ось і стартова поляна. Місце біля моста – місце зборів та офіційного відкриття. Хто приїде раніше – будь-ласка, не ставте там намети.

Паркування
Автомобілі можна залишити біля лісництва або перед мостом. Важливо – не залишайте машини на відкритій площі біля моста. Це буде площа для розвороту та для старту.

Намети
На поляні місця не дуже багато, тому намети треба буде ставити щільно. Актуальним буде питання не шуміти вночі перед стартом. Хто хоче більше простору – можна стати перед мостом, в лісі, біля дороги.
Просимо не ставати наметом біля початку поляни зразу за мостом (місце відкриття) та справа від щогли (місце реєстраційного намету та камери схову).
З питаннями де стати можна звертатися до організаторів (Андрій, Маріан, інші) які будуть на місці з п’ятниці з обіду.

Питна вода
Між поляною і лісом тече потічок. В разі, якщо він через погоду, помутніє, є ще гарне джерело за 1 км перед поляною.

Last modified: 19.06.2014

Один коментар до :
Стартова поляна

  1. Чомучка коментує:

    А чому поляна, а не галявина?

Напишіть відгук