Відгуки та пропозиції 2010

Written by | Новини

Ми повернулись і зараз перевіримо та завішаємо результати.
Дякуємо всім за участь та за море позитивної енергії.
Будемо вдячні за відгуки та пропозиції. Що б ви хотіли бачити на Gorgany Race 2011?

Last modified: 05.03.2018

23 коментарів до :
Відгуки та пропозиції 2010

  1. Andriy коментує:

    Ось протоколи з двох суддівських етарів (С3 і С4)
    http://www.gorganyrace.com/files/proto10/

  2. OA коментує:

    Цікаво було б подивитись як йшли інші команди. Чому б не зробити таблицю з часом перебування команди на кожному КП. Цифрові фото дозволяють то зробити. Думаю, то не займе багато часу.

  3. admin коментує:

    “Привиди над Ґорґанами”
    Пригодницькі перегони по найбільш дикій ділянці Українських Карпат: мінус 5 кг за 30 годин плюс задоволення й екологічна просвіта
    http://www.umoloda.kiev.ua/number/1680/118/59317/

  4. Сергій коментує:

    http://www.umoloda.kiev.ua/number/1680/118/59317/ – репортаж про змагання “Україна Молода”

  5. Андрійко коментує:

    Дякую за інформацію.

    Зі свого боку обіцяю познімати всі знайдені наліпки.

  6. admin коментує:

    Ось тут посилання на карту та легенду
    http://www.gorganyrace.com/?p=507
    Якщо зберетесь у прогулянку цим маршрутом, будь-ласка, познімайте маркування та скотч з тих КП, де воно ще залишилося. Будемо дуже вдячні за посильну допомогу!

  7. Андрійко коментує:

    Доброго дня,

    Чи не можна було б десь викласти цьогорічний маршрут в класі “ТРЕК” з легендами? Просто наскільки мені відомо, є багато людей (я в тому числі), які хотіли б пройти маршрут за 3-4 дні.

    Наперед вдячний.

  8. Стас коментує:

    хочу від імені команди “Приречені” подякувати за цікавий маршрут (ми шли з кінця).
    +складне орієнтування
    -не всі КП працюють цілодобово.

    зробть на наступний рік маршрут для соло (десь 70-80км). бажаючих на соло гонку уде багато…

  9. Михайло (Карпатські Волоцюги) коментує:

    По стандарту дякую організаторам за такий захід, адже ідея була дуже класна, що підтверджується постійним збільшенням учасників змагань. Справді цьогорічна гонка була найскладнішою і водночас найцікавішою і я би сказав азартною. Вибір шляхів, пошук КП, стратегія взяття КП для тих кому всі були не під силу- все це було дуже цікаво. З нетерпінням чекаю на 2011 рік. Проте організацію необхідно піднімати на кращий рівень, адже популярність заходу росте кількість учасників також, не росте тільки організація. Маю на увазі не чисто самі змагання. Вони мені здалися більш професійними і з точки зору складності і цікавіших технічних етапів. Дуже сухо відбувається нагородження учасників.Раз два дякуєм па-па. Можна бу ло дати слово переможцям, хоча б коротко проаналізувати хід змагань і завершення. Дуже цікаво було б приблизно бачити результати наприклад на першому тех етапі, як ішли переможці по ходу гонки. Також варто було б нагородити хочаб символічно, команди які ледь не дотягнули до призерів, я вже не кажу що хоча б згадати про них, адже це дуже приємно, і додає стимулу. Також було б добре організувати в районі 15-00 в неділю якийсь гарячий борщик, а також якийсь навіс, добре шо дощ не пішов, а вже починався, і тоді давай розкладай намет, якось готуй шось гаряче потім все складай і неси речі до автобуса. Організаторам такими речами не потрібно нехтувати, так це екстремальні гонки, але це імідж самих змагань, крім того було афішовано шо вони вийшли на міжнародний рівень. А ше хотілося отримати при реєстрації пару шкарпеток ми не ввійшли в групу отримувачів, хоча ше лишилося пар зо 20 або більше. Ну це звичайно не головне, і ще дякую всім учасникам, шо вернулися живі і здорові.

  10. cha коментує:

    дякую оргам за чудову гонку та командам за приємну компанію і дружню атмосферу!
    єдине побажання – наступного разу робити якусь підсипку або інше додаткове маркування КП

  11. Дiма (Лосi_Чернiвцi) коментує:

    Дякую організаторам. Особливо Андрію, що все-таки дочекався нас до пізна. Перегони супер. Важкість відчули лише в орієнтуванні та натертих мозолях)
    P.S. Привіт Вікінгам. Хлопці як ви дібрались?

  12. Женя Миргородский, "Шузи" коментує:

    Огромное спасибо организаторам за замечательное мероприятие! Получил массу удовольствия от красот Горган, сложности трассы и замечательной атмосферы на гонке. “Дайте две!” :)
    Спасибо “Некрофилинам” и “Группе здоровья” за хорошую компанию!

  13. Nicks коментує:

    Прохання наступного року зробити суддівські КП цілодобовими, щоб не спортсмени також могли на них встигати та виконувати вправи, які там будуть. Тут справа не лише у взятих КП, а в тому, що просто піти в похід Горганами можна в будь-який час, а от спробувати якісь вправи з мотузками є можливість далеко не завжди і не у кожного.
    Дякую.

  14. admin коментує:

    >> чому команди, у яких зійшли учасники, стоять по рейтингу (вивішеному після завершення змагань) нижче, ніж команди,які взагалі не прийшли, або про яких “нема інформації” ??????
    – тим командам, які не встигли у контрольний час зарахувався час на останньому КП з суддями та всі КП взяті до того. Команди які прибули у неповному складі, стоять в рейтингу нижче. Так написано в положенні.

  15. Magnovskyi коментує:

    У мене є запитання до організаторів: чому команди, у яких зійшли учасники, стоять по рейтингу (вивішеному після завершення змагань) нижче, ніж команди,які взагалі не прийшли, або про яких “нема інформації” ?????? Вони ж, на відміну від неповних команд, взагалі не дійшли до фінішу … , а стоять вище по рейтингу :-)

    Самі змагання були надзвичайно цікавими та захоплюючими !!!

  16. Хома коментує:

    Команда “Трактор” дякує організаторам. Все було супер.
    Побажання: розділити на два заліки (простіший та складніший) які б йшли по малому і по великому колу. Хочеш, йдеш по простому, відчуваєш в собі сили – продовжуєш по складнішому.
    Коротенький відгук http://khoma.livejournal.com/169063.html

  17. voventij коментує:

    Огромное спасибо организаторам за тяжелую и очень интересную дистанцию! Накормили по самое некуда:)

  18. Роман коментує:

    Ось тут мої спогади :-)
    http://forum.beskyd.lviv.ua/viewtopic.php?t=2323

  19. ільків в коментує:

    дуже важка була гонка, але надзвичайно цікава в плані орієнтування,вибору шляху на КП… дякую Андрію Бандрівському і його помічникам за цікавий маршрут все було класно… крім комарів,гедзів і мушкари, які не давали спокійно відпочивати і заставляли нас йти,йти,бігти,бігти,йти, може тому ми пройшли цю гонку так вдало)))))))

  20. RoMeL коментує:

    Дякую організаторам, все було чудово, хочеться повторити))
    В якості екперименту, пропозиція: на другий рік дозволити створювати команди з однієї людини, тобто проходити соло.

  21. Юрій коментує:

    дякую вам за ту енергію, що отримав, віддаючи сили на змаганнях, адже отримав стократ!
    P.S. дарма, що ходити не можу нормально ))

  22. Filin коментує:

    шкодую лише дуже, шо нам не стало часу і сил на більше КП, бо маршрут був дуже цікавий як і техетапи! накінець відчув себе людиною.

Напишіть відгук